Thomas Järvheden är mest känd som standup-komiker. I vinter gästar han Eslövsrevyn. Bilden är beskuren.

Thomas Järvheden är mest känd som standup-komiker. I vinter gästar han Eslövsrevyn. Bilden är beskuren. Foto: Robert Eldrim

Komikern Thomas Järvheden showar med Eslövsrevyn i vinter

Biljetterna släpptes den 22 oktober

ESLÖV.

Nu är det klart vem som blir årets gästartist i Eslövsrevyn. Det blir en välkänd standup-komiker och sångare som får axla Babsans glittriga mantel i år, nämligen Thomas Järvheden.

Av
Anja Degerholm

– Det känns helt rätt. Thomas är en väldigt rolig kille, men även en fantastisk sångare, säger Bengt Dietrich, Eslövsrevyns producent.

Thomas Järvheden har varit aktiv inom den svenska standup-scenen i över 20 år. Han har bland annat medverkat i Stockholm Live, Raw Comedy, Släng dig i brunnen och Extra! Extra!. Han har även släppt tre musikalbum med humorlåtar och i höst turnerar han med showen "Bra mkt sämre!", där han gjort om stora hits till humorlåtar.

I vinter ska Thomas Järvheden alltså medverka i Eslövsrevyn. "Thomas kommer med sin perfekta tajming, stora dos lekfullhet och inte minst en grym sångröst tillsammans med oss att ge er en oförglömlig kväll", skriver arrangören Emus om årets gästartist.

Det mesta av manusarbetet är klart och repetitionerna påbörjas i dagarna.

– Vi lämnar lite utrymme, året är ju inte slut än och det kan hända mycket som kan bli bra revymaterial. Dessutom har Thomas en massa tankar och idéer som han vill ta med sig, säger Bengt Dietrich.

Lördagen den 11 januari blir det premiär på Medborgarhuset i Eslöv. Därefter blir det totalt 13 föreställningar fram till den 8 februari. Biljetterna släpptes den 22 oktober.

Nu väntar ett antal intensiva veckor för revygänget. Bengt Dietrich lovar att det precis som tidigare år blir fart och fläkt:

– Det blir en revy i ett rasande tempo med mycket musik och skratt. Vi ska göra allt vi kan för att leva upp till fjolårets succé.

Publicerad 03 January 2020 06:00