Niklas Årcén, tidigare kommunpolis i Hörby och numera tillförordnad lokalpolisområdeschef i Eslöv, ser fram emot flytten. Bilden är tagen innan renoveringen.

Niklas Årcén, tidigare kommunpolis i Hörby och numera tillförordnad lokalpolisområdeschef i Eslöv, ser fram emot flytten. Bilden är tagen innan renoveringen. Arkivfoto: Anja Degerholm

Eslövspolisen flyttar in i nya lokalerna – håller stängt en vecka

Har huserat i tillfälliga lokaler i två år

ESLÖV.

Sommaren 2017 gick flytten från det gamla polishuset på Föreningstorget. Sedan dess har Eslövspolisen hållit till i tillfälliga lokaler på Ellingevägen. Nu har det blivit dags att flytta in i de permanenta lokalerna som renoverats.

Av
Anja Degerholm

– Det känns fantastiskt bra att äntligen få flytta in! Vi har väntat länge, och de nya lokalerna ser jättefina ut, säger Niklas Årcén, tillförordnad lokalpolisområdeschef, i ett uttalande från Eslövspolisen.

Flytten går måndagen den 11 november. Under hela vecka 46, den 11–15 november, kommer receptionen därför att vara stängd. På torsdagen och fredagen klockan 13–15 finns dock möjlighet att hämta ut beställda pass.

– För andra ärenden under denna vecka ber vi att få hänvisa till andra polisstationer i närheten eller till telefon 114 14. Måndagen den 18 november beräknar vi att öppna upp på ordinarie öppettider i våra nya fina lokaler, säger Niklas Årcén.

Adressen till det nya polishuset är Ellingevägen 14.

Publicerad 29 October 2019 06:00