Hörbyföraren Tom Kristensson och codrivern Henrik Appelskog tog hem ännu en seger i årets VM som körs i fem deltävlingar.

Hörbyföraren Tom Kristensson och codrivern Henrik Appelskog tog hem ännu en seger i årets VM som körs i fem deltävlingar. Foto: M-Sport Media

Rallyföraren Tom Kristensson körde hem ännu en seger – leder VM

En deltävling kvar i JWRC

HÖRBY.

Framgångarna fortsätter att rulla in för rallyföraren Tom Kristensson från Hörby och hans codriver Henrik Appelskog från Motala. I den senaste VM-deltävlingen, Neste Rally Finland, blev det ännu en seger.

– Supernöjd och jättelycklig, jag hittar inte ord för hur jag känner mig just nu, säger Tom Kristensson i ett pressmeddelande.

Vidare säger han att allt gick enligt planen och att tävlingen kördes utan misstag eller missöden, och trots en del uppkörda stenar blev det inga punkteringar.

Fyra av fem deltävlingar i JWRC är nu avverkade och Tom Kristensson och Henrik Appelskog har vunnit två av dem och kommit på en andra- respektive tredjeplats på de andra två tävlingarna. Duon leder nu JWRC. Den sista deltävlingen, Wales Rally GB, körs i början av oktober och då är det dubbla poäng som gäller, både för placering och sträcksegrar. Så än är det inte avgjort vem som tar hem bucklan i årets VM.

Publicerad 05 August 2019 11:08