Glädjen var total när vännerna Annika och Linda vann en halv miljon på Triss.

Glädjen var total när vännerna Annika och Linda vann en halv miljon på Triss. Foto. Svenska spel

Vännerna vann halv miljon – hade kramkalas i direktsändning

Turades om att köpa lotter

ESLÖV. När vännerna Annika Ohlsson och Linda Persson skrapade fram tre tv-rutor hemma i Eslöv trodde de knappt sina ögon. När rutorna sedan resulterade i en halv miljon kronor under fredagens trissdragning stormade Linda studion av lycka.

De två vännerna har under ett par år turats om att varje lördag köpa fyra gemensamma trisslotter i hopp om att en dag bli miljonärer.

När Annika plötsligt skrapade fram tre tv-apparater trodde hon knappt det var sant.

– Hon skickade bara en bild på vinsten, så kan man ju inte göra. Sedan när jag försökte ringa henne var hon upptagen i samtal. Det var ren tortyr, berättar Linda, som satt med i publiken, medan Annika gästade Nyhetsmorgon under fredagen.

En halv miljon kronor, alltså 500 000 kronor, skrapade Annika till slut fram åt sig själv och sin väninna. Det blev till en sådan glädje att Linda stormade studion och kramkalas utbröt mitt framför tv-kamerorna.

– Vi hade ju bara tänkt oss 50 000 kronor var. Vad ska vi göra nu?, sa Linda efteråt till Svenska spel.

Annika och Linda är först ut från Eslöv att vinna stort på Triss i Nyhetsmorgon.

– Det har varit 19 lyckliga vinnare från Skåne län hittills i år. Annika och Linda står för den tredje vinsten på en halv miljon kronor. Ska bli spännande att se vad Skåne levererar resten av året, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Liselotte Fondelius i ett pressmeddelande.

Annika köpte sina fyra lotter på Ica Kvantum i Södra Sandby.

Publicerad 03 August 2019 00:00