Detta är otroligt stort för oss, säger Skånes Djurparks äventyrschef Glenn André (andra från vänster på bilden).

Detta är otroligt stort för oss, säger Skånes Djurparks äventyrschef Glenn André (andra från vänster på bilden). Foto. Skånes djurpark.

Skånes djurpark täljer guld av bajs

Belönades i natt med fem prestigefulla priser

HÖÖR/FLORIDA. Av åtta nomineringar blev det totalt fem pris vid årets branschgala i USA. Parken prisas för personalutveckling och att ha hällt ut björnbajs på Köpenhamns gator.

Av
Jon W Loman

Som Lokaltidningen tidigare rapporterat hade Skånes djurpark inatt chansen att vinna åtta prestigefulla priser vid en branschgala i Orlando, Florida. En gala som anordnas av The International association of amusement parks and attractions.

På torsdagsmorgonen landade glada nyheter från andra sidan Atlanten. Skånes djurpark hade kammat hem inte mindre än fem prestigefulla Brass Rings vid IAAPA-galan.

Bland det som prisades var djurparkens sätt att träna, motivera och utveckla sin personal, men även marknadsföringskampanjen "Bajs i Köpenhamn".

I kategorin mat och dryck lyckades parken även övertyga juryn, och Bajskakorna prisades som årets nya matprodukt.

– Vi är speciellt stolta över priset för bästa utbildningsprogram för våra unga säsongsanställda Äventyrare. Vår personal har gjort fantastiska insatser och deras bidrag är avgörande för den höga kvalitet som vi har på upplevelserna i djurparken idag, säger Skånes Djurparks VD, Kasper Schumacher i ett pressmeddelande.

Publicerad 15 November 2018 10:32