Succé för VM på torget – utökar med en till storbildsskärm

Nu kan fler Eslövsbor se lördagens kvartsfinal

ESLÖV. De blågula framgångarna och det fina sommarvädret har lockat många Eslövsbor att titta på fotbolls-VM på Stora torg. Trycket har varit stort och därför ordnar Eslövs stadskärneförening nu ytterligare en storbildsskärm, så att fler fotbollsfrälsta kan se lördagens kvartsfinal.

Av
Anja Degerholm

Många Eslövsbor har följt herrarnas fotbolls-VM på torget och alla har därför inte fått plats i tältet där matcherna visas.

– Med facit i handen så hade vi inte behövt något tält på Stora torg då vädret har varit perfekt och vi hade istället kunnat satsa på en jättestor skärm. Men det vet man inte när man skissar på ett evenemang. Fotbolls-VM har verkligen blivit större än vad vi någonsin hade kunnat tro. Härligt! Vi vill skapa en god gemenskap och låta alla få ta del av samtliga matcher, säger centrumledaren Cecilia Reinholdsson i ett pressmeddelande.

För att fler ska få chansen att se kvartsfinalen mellan Sverige och England på lördag har stadskärneföreningen därför skaffat fram ytterligare en storbildsskärm. Klockan 16 är det avspark och eftersom väderprognosen lovar strålande sol uppmanas besökarna att ta med sig solglasögon, vattenflaska och en stol för att kunna njuta matchen i värmen. Fri entré, alla är välkomna.

Publicerad 05 July 2018 10:35