Ny inomhusloppis har öppnat i Höör

Fynda på Navet varje lördag och söndag

HÖÖR.

En ny inomhusloppis har slagit upp sina portar på Navet i Höör. Initiativtagaren Lise-Lotte Andersson hoppas att loppisen ska kunna erbjuda något för alla.

Av
Anja Degerholm

Lise-Lotte driver till vardags en städfirma tillsammans med sin man. Företaget köper även upp dödsbon, och det var så hon fick idén om att starta en loppis.

– Jag har tittat runt i olika Facebook-grupper och sett att det finns en stor efterfrågan på loppisar. Och så kom vi över lokalen och därefter gick det snabbt, berättar Lise-Lotte Andersson.

Ryktet om den nya loppisen spred sig snabbt, framför allt via sociala medier, och förra helgen var det premiärhelg på Pumpvägen 2. I lokalen har det tidigare varit en klädbutik och på de 325 kvadratmetrarna finns det plats för ungefär 18–20 försäljare.

– Hittills har det varit en jättebra respons och första helgen var det 300 besökare, och kommande helg är det ett femtontal försäljare som bokat plats, säger Lise-Lotte.

Loppisen har öppet lördagar och söndagar, klockan 10–15. Försäljarna ska vara på plats 1,5 timme innan man öppnar och stå kvar ända till klockan 15, så att även sena besökare ska kunna fynda. Anmälan sker i förväg till info@storgatansallservice.se.

För den som inte har eget bord finns det bord att låna. Ordinarie pris att stå som försäljare är 200 kronor per dag eller 300 kronor för en helg, men under påskhelgen kommer det att vara lite billigare, 100 kronor per dag.

– Jag hoppas att det blir en bra variation med något för alla, att vi försäljare kan komplettera varandra. Och det ska inte vara för dyrt, på loppis ska man kunna fynda, säger Lise-Lotte Andersson.

Missa inte!

Loppis på Navet, Pumpvägen 2 i Höör.

Varje lördag och söndag, klockan 10–15.

Publicerad 14 March 2018 05:30

Lokaltidningen Mellanskånes nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag