Skånes Djurpark och H65 årets Höörsambassadörer

Delades ut i samband med den årliga Guldfesten

HÖÖR.

Fredagen den 2 mars hölls den årliga Guldfesten på Höörs gästis som arrangeras av Företagarna Höör. En festlig kväll för att uppmärksamma de företagare som utmärkt sig lite extra under 2017.

Av
Anja Degerholm

Priset som Årets företagare gick till East Import, ett grossistföretag inom hus, hem och fritidsprodukter som startades i Höör på 1990-talet. Anna och David Carter, som driver Ullstorps stugor, fick priset som Årets nyföretagare. De tog över stugbyn för snart två år sedan och har utvecklat verksamheten sedan dess.

L–G Håkansson med familj belönades med utmärkelsen Höörsinnovatören för sina insatser att utveckla och renovera Höörs gästis. Dessutom fick Tommy Svensson gesällbrev i hovslageri och Sandra Eggers fick mästarbrev i frisöryrket.

Skånes Djurpark och H65 Höörs damer fick dela på utmärkelsen som Årets Höörsambassadör, ett pris som delas ut av Höörs kommun. Priset får de för att de båda satt Höör på kartan. Skånes Djurpark för att man målmedvetet arbetar med att utveckla verksamheten och besöksantalet, och H65 Höör framför allt för SM-guldet våren 2017.

– Vi känner oss hedrade över denna utmärkelse. Vår önskan är att inte bara locka besökare till parken men också till Höör och hela Skåne, säger Skånes Djurparks VD Kasper Schumacher i ett pressmeddelande.

Publicerad 05 March 2018 11:23

Lokaltidningen Mellanskånes nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag