Victoria Sandberg
– Jag har aldrig använt en sådan app, men det är väl smidigt att kunna ta det via en app istället för att vänta på vårdcentralen i två timmar. Sedan kan man undra hur mycket de kan se i en kamera.

Victoria Sandberg – Jag har aldrig använt en sådan app, men det är väl smidigt att kunna ta det via en app istället för att vänta på vårdcentralen i två timmar. Sedan kan man undra hur mycket de kan se i en kamera.

Vi frågar:

Vad tycker du om läkarbesök via nätet?

ENKÄT. Det blir allt vanligare med möjligheten till läkarbesök i datorn eller mobilappar. Vad tycker du om det?

Thomas Kudela
– Det är bra att det finns, framför allt för dem som har det svårt att ta sig till läkare. Men det beror såklart på vad man har för besvär. Jag har inte provat själv, som tur är har jag hållit mig frisk.

Thomas Kudela – Det är bra att det finns, framför allt för dem som har det svårt att ta sig till läkare. Men det beror såklart på vad man har för besvär. Jag har inte provat själv, som tur är har jag hållit mig frisk.

Kerstin Svensson:
– Jag tillhör en generation som inte behärskar tekniken så bra, så jag vill träffa en läkare. Sedan har jag hört det kostar mer att träffa en läkare på nätet. Men för de som klarar av tekniken kan det säkert vara bra ibland.

Kerstin Svensson: – Jag tillhör en generation som inte behärskar tekniken så bra, så jag vill träffa en läkare. Sedan har jag hört det kostar mer att träffa en läkare på nätet. Men för de som klarar av tekniken kan det säkert vara bra ibland.

Håkan Melin
– Jag är så sällan hos läkare, men jag tänker att det beror på vad man är sjuk i. Är det något enkelt går det bra att ta via en app, men är det något svårare vill man nog träffa en läkare.

Håkan Melin – Jag är så sällan hos läkare, men jag tänker att det beror på vad man är sjuk i. Är det något enkelt går det bra att ta via en app, men är det något svårare vill man nog träffa en läkare.

Publicerad 25 November 2017 08:00