Little Gerhard och ungt stjärnskott på årets allsång

HÖÖR. Ett säkert sommartecken är allsångskvällarna vid Berggrenska gården som blivit en institution i Höör. I år bjuder Åke Hjerpe och Höörs föreningsallians in till fem kvällar där såväl stora som små kan vara med och sjunga ut.
Först ut den 6 juli är de två snälla piraterna SjörövarMange och Katta Pirat som underhåller de allra minsta. De gjorde en uppskattad show förra året och gör alltså ett återbesök i Höör.
Den 13 juli blir det riktig allsångspremiär.
– Jag har bjudit in min gamla ungdomsidol Little Gerhard, som precis som jag firar 60 år som artist i år. Och så kommer Camilla Tsipogiannis med sin fantastiska pipa, berättar Åke Hjerpe.
Torsdagen efter, den 20 juli, gästar skådespelaren och sångerskan Marianne Mörck tillsammans med dansbandssångerskan Mona G. Då utlovas ett countryinspirerat program.
Ännu mer dansband blir det den 27 juli då Lena Pålsson från Wizex kommer på besök. En Helsingborgstalang uppträder också.
– Hon heter Agnes Frisk är bara tio år gammal. Hon är ett riktigt stjärnskott, så det är klart vi ville ha med henne. Det blir en frisk fläkt, säger Åke Hjerpe.
Den 3 augusti blir det säsongsfinal med Idol-Rebecka, Gerd, Åke och kapellmästaren Robban.
Samtliga kvällar startar programmet klockan 19. Försäljning av kaffe, kakor, våfflor, läsk och glass.

Publicerad 19 June 2017 05:00

Lokaltidningen Mellanskånes nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag