Sommarlovssatsningen "Unga för ungar" startar

ESLÖV. Under vecka 25–33 anordnar Eslövs kommun sommarlovsaktiviteter för alla som är 8–15 år. Måndag till fredag klockan 11–15 dessa veckor pågår det aktiviteter som cirkusskola, sporta med Fritidsbanken och trumspel. De tre första veckorna, med start den 19 juni, kommer man att hålla till på Rönneberga vid Mysingen. Vecka 28–30 flyttas aktiviteterna till Sallerup och Sockenvägen 3. Och vecka 31–33 är det Träffpunkten på Berga som gäller. Det kommer även att vara aktiviteter vid Marieholms idrottsplats varje torsdag och på Gamla posten i Löberöd på fredagar. Under sommaren kommer två projektledare och 15 feriearbetare jobba med ”Unga för ungar”.
Från och med vecka 26 flyttar Gasverket in i en minibuss som ska stanna till på flera ställen runtom i kommunen. Bussen kommer att vara laddad med bland annat bollar, kubb, pyssel och gratis wifi. Se kommunens hemsida för program.
Satsningarna på barn och unga under sommarlovet är möjliga tack vare ett bidrag på 600 000 kronor från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Publicerad 18 June 2017 05:00

Lokaltidningen Mellanskånes nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag