Jeppavallen invigs med fyrkamp och tårtkalas

HÖÖR. Nyligen blev ombyggnaden av Jeppa­vallen klar. Den 4 juni ska den blåklädda friidrottsanläggningen få en officiell invigning med aktiviteter för både stora och små.
Firandet pågår klockan 14–16 och inleds med musik av Musikskolans elever.
– Därefter blir det bland annat fyrkamp där man kan prova på friidrottsaktiviteter som 60 meter, kula och längdhopp samt parkour, berättar kultur- och fritids­chefen Freddy Friberg.
Funktionärer från Höörs IS hjälper alla som vill testa fyrkampen.
Redan i höstas när banorna blev klara hölls en liten inofficiell invigning. Men sedan dess har även de HBTQ-certifierade omklädningsrummen, utegymmet och parkouranläggningen färdigställts.
– Vi är väldigt nöjda och stolta över anläggningen, det har verkligen blivit kanonfint, säger Freddy Friberg om resultatet.
Under invigningsdagen blir det även boule, hoppborg, rullstolslopp, korvgrillning och några överraskningar. Dessutom kommer friidrottare från MAI och gör en uppvisning. Sparbanken Skåne har också aktiviteter under dagen.
Till sist bjuds det på tårta till alla besökare, mer underhållning av Musikskolans elever samt tal av representanter som bidragit till ombyggnaden.

Missa inte!

Invigning av Jeppavallens friidrottsanläggning, söndagen den 4 juni klockan 14–16.

Publicerad 18 May 2017 16:00

Lokaltidningen Mellanskånes nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag